اطلاعات جامع گردشگری ایران

معرفی اطلاعات جامع در مورد مناطق دیدنی و جاذبه های گردشگری و توریستی شهر ها و روستاهای ایران

اطلاعات جامع گردشگری ایران

معرفی اطلاعات جامع در مورد مناطق دیدنی و جاذبه های گردشگری و توریستی شهر ها و روستاهای ایران

دوشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۶، ۰۹:۲۰ ب.ظ

آش کارده فارس + طرز تهیه--سیتی پدیا

آش کارده که آش کاردی نیز خوانده می شود یکی از آش های سنتی و محلی استان فارس به خصوص شهرستان اقلید است. کارده یا کاردی نام نوعی سبزی کوهی محلی است.

مواد لازم آش کارده برای ۶ تا ۸ نفر:

سبزی کارده خرد شده: نیم تا یک کیلو

آرد گندم: ۱ پیمانه

آبغوره: ۱ پیمانه

ماست ترش یا دوغ: ۱ پیمانه

خرده برنج یا جو پرک شده: نصف پیمانه

پیاز ساطوری شده: ۱عدد بزرگ

زردچوبه: نصف پیمانه

شنبلیله خشک: ۲ پیمانه

روغن و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه آش کارده:

روش اول جهت استفاده از کارده خشک:

ابتدا کارده خشک را در یک ظرف با مقداری آب به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس می کنیم. سپس کارده های خیس شده را از آب خارج و در یک قابلمه بزرگ ریخته و آرد گندم را روی آن می پاشیم و به وسیله گوشتکوب آرد گندم ها را روی کارده ها می کوبیم تا آرد گندم جذب کارده ها شود و سپس آب کارده خیس شده را به این مخلوط اضافه می کنیم.

به اندازه ۳/۴ قابلمه آب به این...

برای دیدن ادامه مطلب به سایت اصلی مراجعه فرمایید.
ادامه آموزش( کلیک کنید )

آش کارده فارس + طرز تهیه
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۰۳
سیتی پدیا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی