آش کارده فارس + طرز تهیه--سیتی پدیا
آش کارده که آش کاردی نیز خوانده می شود یکی از آش های سنتی و محلی استان فارس به خصوص شهرستان اقلید است. کارده یا کاردی نام نوعی سبزی کوهی محلی است.
مواد لازم آش کارده برای ۶ تا ۸ نفر:
سبزی کارده خرد شده: نیم تا یک کیلو
آرد گندم: ۱ پیمانه
آبغوره: ۱ پیمانه
ماست ترش یا دوغ: ۱ پیمانه
خرده برنج یا جو پرک شده: نصف پیمانه
پیاز ساطوری شده: ۱عدد بزرگ
زردچوبه: نصف پیمانه
شنبلیله خشک: ۲ پیمانه
روغن و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه آش کارده:
روش اول جهت استفاده از کارده خشک:
ابتدا کارده خشک را در یک ظرف با مقداری آب به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس می کنیم. سپس کارده های خیس شده را از آب خارج و در یک قابلمه بزرگ ریخته و آرد گندم را روی آن می پاشیم و به وسیله گوشتکوب آرد گندم ها را روی کارده ها می کوبیم تا آرد گندم جذب کارده ها شود و سپس آب کارده خیس شده را به این مخلوط اضافه می کنیم.
به اندازه ۳/۴ قابلمه آب به این...برای دیدن ادامه مطلب به سایت اصلی مراجعه فرمایید.
ادامه آموزش( کلیک کنید )
