دوشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۶، ۰۹:۱۸ ب.ظ
هواری ماهی (پلو ماهی) هرمزگان + طرز تهیه--سیتی پدیا
هواری ماهی یا ماهی پلو یکی از غذاهای سنتی استان هرمزگان به خصوص شهر بندرعباس است. در این نوع غذا می توان از انواع ماهی ها استفاده کرد ولی بیشتر از ماهی هوور استفاده می شود.
مواد لازم جهت تهیه هواری ماهی:
برنج: سه پیمانه
سیر: ۲ تا ۳ حبه
نمک: به مقدار کافی
فلفل قرمز و ادویه: به مقدار کافی
ماهی (بهتر است هوور باشد): ۱۵۰ گرم
آب: ۶ پیمانه
پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس می کنیم. سپس روغن را در دیگ روی آتش ملایم داغ کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم تا طلائی شود. سیر را ریز خرد کرده و با زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و...برای دیدن ادامه مطلب به سایت اصلی مراجعه فرمایید.
دیدن ادامه آموزش (کلیک کنید )

۹۶/۰۷/۰۳