کوکو شیرین خراسان رضوی+طرز تهیه--سیتی پدیا
کوکو شیرین یک غذای معروف مربوط به خراسان رضوی و شهر مشهد است که هم به صورت پیش غذا و هم دسر و به صورت سرد و گرم سرو می شود. در مهمانی های مشهدی، کوکو شیرین، پای ثابت میز به حساب می آید. مواد تشکیل دهنده این غذا عبارتند از سیب زمینی، تخم مرغ و گاهی کمی آرد. تقریباً شبیه به کوکو سیب زمینی است اما مشهدی ها روی آن شیره می ریزند. این شیره با شکر، آب، گلاب و زعفران درست می شود. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد برگردانده و شربت روی آن ریخته و می گذارند طرف دیگر نیز سرخ شود و مواد شربت هم روی کوکو همراه با سرخ شدن آن با حرارت خیلی کم بپزد. سپس آن را به صورت لوزی برش زده و با خلال پسته و زرشک تزیین می کنند.
طرز تهیه کوکو شیرین:
مواد لازم:
سیب زمینی آب پز: ۵۰۰ گرم
ماست: ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
زعفران آب کرده: به میزان لازم
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
زرشک: ۱۵ گرم
آب: نصف پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
گلاب: ۴ قاشق سوپخوری
خلال پسته: ۳۰ گرم
خلال بادام: ۳۰ گرم
خیار شور یا خیار، لیمو ترش، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای: برای تزیین
طرز تهیه:
سیب زمینی آب پز را رنده می کنیم. تخم مرغ ها را...برای دیدن ادامه آموزش به سایت اصلی مراجعه فرمایید
ادامه آموزش ( کلیک کنید)
