چهارشنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۹ ب.ظ
آش شوربا هرمزگان + طرز تهیه--سیتی پدیا
شوربا که به آن آش سرماخوردگی هم می گویند و مناسب فصل زمستان است، از آش های سنتی استان هرمزگان است که البته در استان های دیگر هم به روش های دیگری طبخ می شود.
مواد لازم جهت تهیه آش شوربا:
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
برنج: نصف پیمانه
سبزی آش: ۳۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
نعنا خشک: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا یکی از پیازها را خلال کرده و با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید. سپس برنج را نیز به آن اضافه کرده و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد.
گوشت چرخ کرده را با....برای دیدن ادامه آموزش روی >> آش شوربا کلیلک کنید
۹۶/۰۷/۱۲