چهارشنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۰ ب.ظ
دمپخت عدس شیراز + طرز تهیه--سیتی پدیا
دمپخت عدس یکی از پلوهای محلی استان فارس به خوصوص شهر شیراز است که اگر بدون گوشت یا مرغ تهیه شود یک غذای گیاهی خوش طعم و سنتی اصیل ایرانی محسوب می شود.
مواد اولیه دمپخت عدس( برای ۶ نفر):
برنج: ۱ کیلو
عدس: ۱ لیوان
خلال نارنج: یک استکان
دارچین: نصف قاشق چایخوری
روغن (آبکرده): یک و نیم استکان
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه دمپخت عدس:
ابتدا در ظرفی مقدار بسیار کمی روغن بریزید و زردچوبه و فلفل و نمک را در آن تفت دهید و سپس عدس شسته شده را به آن اضافه کنید و پس از تفت دادن اجازه دهید با مقداری آب نیم پز شود.
در ظرفی جدا گانه پیازها را نیمه سرخ کنید و با مقداری زردچوبه...برای دیدن اموزش روی>> دمپخت عدس کلیک کنید
۹۶/۰۷/۱۲