اطلاعات جامع گردشگری ایران

معرفی اطلاعات جامع در مورد مناطق دیدنی و جاذبه های گردشگری و توریستی شهر ها و روستاهای ایران

اطلاعات جامع گردشگری ایران

معرفی اطلاعات جامع در مورد مناطق دیدنی و جاذبه های گردشگری و توریستی شهر ها و روستاهای ایران

دلمه ها ازجمله غذاهائی هستند که اصالت آذری دارند.

این دلمه جزء قدیمی ترین غذاها و پیش غذاهای مجلسی می باشد.

دلمه برگ مو از جمله غذاهائی هست که به نظر پختنش سخته اما اگه خوب و با حوصله مراحلش رو طی کنید یه غذای خیلی خوشمزه و مفید خواهید داشت، مشکلاتی که در رابطه با پخت دلمه به وجود میاد معمولا به شرح زیر است:

داخل دلمه نمیپزه

دلمه ته میگیره

دلمه وا میره

دلمه ها موقع پخت ترک برمیدارند

دلمه خوشمزه نمیشه !

برگهای دلمه لطافت لازم رو موقع پخت نداره و ….

در این پست سعی شده تمام مراحل و ریزه کاریهای این غذا رو همون طور که آذربایجان شرقی به خصوص تبریز پخته میشه مرحله به مرحله برای شما دوستان عزیز آورده بشه.

نکته مهم، انتخاب برگ مناسب برای دلمه ست، هر چقدر برگها لطیف تر باشه دلمه خوشمزه تر میشه معمولا مناسبترین برگ برای این غذا دلمه درخت انگور کشمشی (انگورهای زرد شیرین) هست که رنگشون سبز روشنه، لطیف تر هستند و رگبرگهای کمتری دارند، درضمن اندازه برگها هم نباید زیاد درشت باشه تا ظاهر دلمه شکیل تر بشه.

 

مواد لازم جهت تهیه دلمه برگ مو

برگ مو: تقریبا یک کیلو (ممکنه بیشتر یا کمتر هم مصرف بشه)

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز ریز شده: ۳ عدد متوسط

بلغور گندم: یک پیمانه

لپه: یک پیمانه

برنج: ۲ پیمانه

شوید خرد شده: ۲۰۰ گرم

مرزه خرد شده: ۲۰۰ گرم

تره خرد شده: ۴۰۰ گرم

سیر خرد شده: یک بوته درشت

ماست: نصف پیمانه

تورتا: یک پیمانه

(تورتا چیه؟ وقتی کره حیوانی رو ذوب میکنید تا روغن زرد، همون روغن حیوانی یا کرمانشاهی تهیه کنید ماده قهوه ای رنگ جامدی ته ظرف میمونه، به این ماده تورتا گفته میشه) اگه تورتا نداشته باشید میتونید از ۱۰۰ گرم کره حیوانی یا نباتی استفاده کنید.

دارچین: یک قاشق غذا خوری پر

پودر گل محمدی: دو قاشق غذا خوری پر

فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

آب یا آب مرغ: دو لیوان

غوره ریز: یک چهارم پیمانه

 

مواد لازم برای تزئین و سرو

پیاز داغ

زرشک

خلال بادام

خلال سیر

ماست یا سیر ماست

 

طرز تهیه دلمه برگ مو

برنج و بلغور رو دو ساعت خیس کنید، لپه رو بپزی.

پیاز رو ریز خرد کنید، تو یه ظرف بزرگ تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید وقتی گوشت سرخ شد لپه رو بهش اضافه کنید، بلغور و برنج رو....

برای دیدن ادامه مطلب روی>> دلمه برگ مو کلیک کنید

دلمه برگ مو از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۱۲
سیتی پدیا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی