چهارشنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۲ ب.ظ
نان برنجی کرمانشاهی + طرز تهیه--سیتی پدیا
شیرینی نان برنجی یکی از شیرینی های محلی و سنتی کرمانشاه است که از سوغات این شهر نیز به شمار می رود.
مواد لازم نان برنجی:
آرد برنج نرم و الک شده: ۲۵۰ گرم
پودر قند: ۹۰ گرم
روغن کرمانشاهی: ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
گلاب: ۱/۴ پیمانه
تخم خرفه برای تزیین: به میزان لازم
زعفران آب شده: ۱ قاشق غذا خوری (برای نان برنجی زعفرانی)
طرز تهیه نان برنجی:
روغن و پودر قند را به هم مخلوط کرده و می زنیم تا کرم مانند شده و پف کند. سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم.
حال آرد را که حتما باید ۲ تا ۳ بار الک شده باشد اضافه کرده و.....برای دیدن اموزش روی >> نان برنجی کرمانشاهی کلیک کنید
۹۶/۰۷/۱۲